Drömmarnas motionsdag

10 maj 2019 arrangeras Drömmarnas motionsdag för fjärde gången. Det är en pop-up motionsdag, där vem som helst kan registrera och förverkliga ett eget evenemang.

Även om ett evenemang på gården är privat, kan ni vara med i den nationella kampanjen och delta i utlottningen av olika priser. Du kan registrera evenemanget som privat. Registrera ditt evenemang HÄR

DRÖM LOGON
Behöver du bilder för marknadsföring av evenemanget hittas de HÄR

Finlands Svenska Idrott vill uppmuntra alla till rörelse och motion, och därför göra det enkelt för dig att förverkliga en rolig motionsstund med barnen på gården.

Mästerskap på gården

Ute är bäst, så varför inte förverkliga era egna mästerskap på gården!
Finlands Svenska Idrott vill uppmuntra till rörelse och motion för barn i och under skolåldern och har utarbetat en motionsbana med 8 punkter. Vid de olika punkterna skall barnen bl.a. hoppa längd i sandlådan, kasta stövel, gå balansgång på sandlådsskanten och kasta prick. Alla stationer har varsitt kort med en bild som förklarar vad man skall göra på den specifika punkten. Stationerna kan förverkligas en åt gången eller genom ett roterande system helt beroende på era resurser på daghemmet.

Mästerskap på gården


Genom att registrera dig, får du som bekräftelse ett mail med vår fina aktivitetsbana. Printa och laminera sedan korten, så är de klara för att användas.
Sedan är det bara att plocka fram den övriga rekvisitan från förrådet och börja på.

REGISTRERA DIG HÄR