Ledarkurser

På grund av covid-19 har vi för inga praktiska tillfället kurser!

Glädjen över att hoppa, springa, snurra finns inbyggd i barns kroppar. Idag vet vi så väl att såväl kroppen som knoppen fungerar bättre av att samarbeta, och gärna under lekfulla former

Barnen kan behöva en liten välvillig knuff för att komma igång och vi vuxna kan behöva hjälp på traven för att ladda den där knuffen med så mycket glädje som möjligt. Rörelseaktiviteter och lek är nödvändigt för barns hälsa. Finlands Svenska Idrott arrangerar praktiska inspirationskurser på tre timmar.

Målgrupp för kurserna

Personer som arbetar med barn i sin vardag pedagoger, idrottsledare och föräldrar. Rörelserna och övningarna är anpassade från 3-10 åringar.

Kurspris

Kurserna kostar 30€ styck.

Villkor för annullering

Du kan annullera ditt deltagande fram till den sista anmälningsdagen. Vid annullering efter sista anmälningsdagen debiteras 50% av anmälningsavgiften, plus faktureringsavgift på 5€. Om annulleringen inte sker alls, och deltagaren inte deltar, kommer hela deltagaravgiften att faktureras, samt faktureringsavgiften på 5€.  Vid sjukdomsfall behöver vi ett sjukintyg.

Kurser

En lista på kurser med anmälningslänk hittar du nedan.

Lugna barn

KURSER, LUGNA BARN:

25.11.2020 Kursen arrangeras online.
”Lugn barn” är en verksamhet som förverkligas på daghem och förskola. Verksamheten är en lugn form av gymnastik, som stärker barns kroppsmedvetenhet, rörlighet och kroppskontroll. Den förverkligas genom lugna övningar i en trygg och bekant miljö. Syftet är att väcka barns intresse för välbefinnande då kroppen mår bra. Verksamheten görs på barnens villkor. Glädjen och leken är de viktiga momenten. Barnen övar rörelser som gör dem starkare, smidigare och ger bra koordination. Genom lekfulla och lugna rörelser, enkla andnings övningar, dans-, koordinations- och fantasi övningar och sagor får barnen uppleva världen omkring sig. Stunderna innehåller rörelser med balans, styrka, flexibilitet och avslappning för barn.  Kursen omfattar 3 timmar och är en praktisk inspirationskurs, som du göra hemma i de utrymmen du har till förfogande. Kursmaterialet i form av en häfte och plansch ingår i kursavgiften. Dessa postas till dig.

Kursavgift: 30 €

Anmäl dig senast 22.11 HÄR

Hoppa rep

KURSER, HOPPA REP

Inga fastslagna datum för tillfället!

Naturparkour

KURSER, NATURPARKOUR

Övrigt att notera

Finlands Svenska Idrott arrangerar samtliga kurser även i samarbete med enskilda kommuner, daghem och skolor.

För mera information

Eva-Lotta Backman

Motionschef

+358 50 524 9624
eva-lotta.backman(at)idrott.fi