Idrott i skolan

Idén med Idrott i skolan är att introducera olika idrottsgrenar på ett roligt, spännande och enkelt sätt åt skolans elever. Samtidigt får även de berörda lärarna nya idéer och ökade kunskaper i olika idrottsformer. Alla produkter vill inspirera eleverna, oberoende av kunskapsnivå. Både vinterns Skidkul och vårens andra produkter är fullbokade. Ni kan gärna boka för hösten 2024 redan nu! Välj mellan Hopparep, Naturparkour och Frisbeegolf!

Två instruktörer kommer till er skola med utrustning och material. Lektionen är ca 45 minuter/grupp. I en grupp max 25 elever. Skolan kan boka max fem-sex lektioner under en dag, gäller vardagar kl. 9-15, eller 8-14. En lärare bör finnas på plats då det är fråga om en skolaktivitet. Instruktörerna ska beredas möjlighet till lunch. Beställ alla produkter via kite@idrott.fi eller ring 040-5780560

Vi fortsätter även med de uppskattade Må Bra-timmarna. Timmen är en interaktiv workshop baserad på att vi lever i ett digitalt samhälle och behöver verktyg för att handskas med detta. Innehåller övningar för koncentration-koordination- inre lugn- stresshantering och kroppskännedom. Görs enligt överenskommelse via zoom eller på plats, ute-eller inomhus. Går att beställa jan-mars 2024 via kite@idrott.fi .

Produkterna erbjuds med stöd av Brita Maria Renlunds stiftelse och för arrangemangen står Finlands Svenska Idrott

BESTÄLL VÅRA LEDARE TILL ER SKOLA

Må Bra-timmar kan beställas jan-mars 2024 och välj mellan Hopparep, Naturparkour, Frisbeegolf för hösten 2024.Boka NU!

Beställ Idrott i skolan här