Idrott i skolan

Idén med Idrott i skolan är att introducera olika idrottsgrenar på ett roligt, spännande och enkelt sätt åt skolans elever. Samtidigt får även de berörda lärarna nya idéer och ökade kunskaper i olika idrottsformer. Alla produkter vill inspirera eleverna, oberoende av kunskapsnivå. Nu är hösten 2023 fullbokad! Det finns några lediga Skidkuldagar under vintern 2024 kvar. Ni kan gärna boka för våren 2024 redan nu! Välj mellan Hopparep, Naturparkour och Frisbeegolf!

Två instruktörer kommer till er skola med utrustning och material. Lektionen är ca 45 minuter/grupp. I en grupp max 25 elever. Skolan kan boka max fem-sex lektioner under en dag, gäller vardagar kl. 9-15, eller 8-14. En lärare bör finnas på plats då det är fråga om en skolaktivitet. Instruktörerna ska beredas möjlighet till lunch. Beställ alla produkter via kite@idrott.fi eller ring 040-5780560

Vill ni ha ”Lugna Barn” går det också att ordna under hösten. En yoga-inspirerad, lugn, meditativ timme. Via zoom eller på plats om platsen inte är för långt borta från instruktören.

Vi fortsätter även med de uppskattade Må Bra-timmarna. Timmen är en interaktiv workshop baserad på att vi lever i ett digitalt samhälle och behöver verktyg för att handskas med detta. Innehåller övningar för koncentration-koordination- inre lugn- stresshantering och kroppskännedom. Görs enligt överenskommelse via zoom eller på plats, ute-eller inomhus. Går att beställa till en tisdag,onsdag eller torsdag via kite@idrott.fi .

Produkterna erbjuds med stöd av Brita Maria Renlunds stiftelse och för arrangemangen står Finlands Svenska Idrott

BESTÄLL VÅRA LEDARE TILL ER SKOLA

Välj mellan Hopparep, Naturparkour, Frisbeegolf eller Lugna Barn för hösten 2023, Boka NU! Även Skidkul för vintern 2024!

Beställ Idrott i skolan här