Idrott i skolan

Idén med Idrott i skolan är att introducera olika idrottsgrenar på ett roligt, spännande och enkelt sätt åt skolans elever. Samtidigt får även de berörda lärarna nya idéer och ökade kunskaper i olika idrottsformer. Alla produkter vill inspirera eleverna, oberoende av kunskapsnivå. Det finns ett fåtal lediga dagar för vintern 2023(Skidkul) samt våren 2023. Välj mellan Frisbeegolf, Naturparkour och Hopparep.

Det går även att boka färdigt inför hösten 2023 och Skidkul för vintern 2024. Vi erbjuder åtminstone Frisbeegolf, Hopparep och Naturparkour. Eventuellt någon nyhet men det klarnar senare.

Två instruktörer kommer till er skola med utrustning och material. Lektionen är ca 45 minuter/grupp. I en grupp max 25 elever. Skolan kan boka max sex lektioner under en dag, gäller vardagar kl. 9-15, eller 8-14. En lärare bör finnas på plats då det är fråga om en skolaktivitet. Instruktörerna ska beredas möjlighet till lunchpaus.

Vi erbjuder också Må Bra-timmar på torsdagar vecka 5-13. Det är en interaktiv timme som görs via Zoom och innehåller rörelse-koncentration-koordination-avslappning. Passar åk 3-6. Beställ alla produkter via kite@idrott.fi eller ring 040-5780560

Produkterna erbjuds med stöd av Brita Maria Renlunds stiftelse och för arrangemangen står Finlands Svenska Idrott

BESTÄLL VÅRA LEDARE TILL ER SKOLA

Det finns enstaka dagar kvar för Skidkul vintern 2023. Välj mellan hopparep, Naturparkour och Frisbeegolf för våren 2023, Boka NU!

Beställ Idrott i skolan här