Idrott i skolan

Idén med Idrott i skolan är att introducera olika idrottsgrenar på ett roligt, spännande och enkelt sätt åt skolans elever. Samtidigt får även de berörda lärarna nya idéer och ökade kunskaper i olika idrottsformer. Alla produkter vill inspirera eleverna, oberoende av kunskapsnivå. Ni får gärna boka för hösten 2024 redan nu! Välj mellan Hopparep, Naturparkour och Frisbeegolf! Veckorna 46-47-48 kan man också boka badminton runt om i huvudstadsregionen.

Två instruktörer kommer till er skola med utrustning och material. Lektionen är ca 45 minuter/grupp. I en grupp max 25 elever. Skolan kan boka max fem-sex lektioner under en dag, gäller vardagar kl. 9-15, eller 8-14. En lärare bör finnas på plats då det är fråga om en skolaktivitet. Instruktörerna ska beredas möjlighet till lunch. Beställ alla produkter via kite@idrott.fi eller ring 040-5780560

Vi fortsätter även med de uppskattade Må Bra-timmarna. Timmen är en interaktiv workshop baserad på att vi lever i ett digitalt samhälle och behöver verktyg för att handskas med detta. Innehåller övningar för koncentration-koordination- inre lugn- stresshantering och kroppskännedom. Görs enligt överenskommelse via zoom eller på plats, ute-eller inomhus. Går att beställa under hösten 2024 via kite@idrott.fi .

Produkterna erbjuds med stöd av Brita Maria Renlunds stiftelse och för arrangemangen står Finlands Svenska Idrott

BESTÄLL VÅRA LEDARE TILL ER SKOLA

Må Bra-timmar kan beställas jan-mars 2024 och välj mellan Hopparep, Naturparkour, Frisbeegolf för hösten 2024.Boka NU!

Beställ Idrott i skolan här