Till barnens grundfärdigheter i Finland hör att kunna röra på sig på ett mångsidigt sätt. Det gäller att träna på att vara snabb, bli stark, bli vig och känna till hur den egna kroppen fungerar. Rörlighet skall vara roligt, träna grovmotoriken och grundfärdigheter i barnens utveckling. Till Finlands Svenska Idrotts mål är att få så många som möjligt att motionera på olika sätt. Hjälp oss att få jätte starka välmående barn, som sedan som vuxna vill röra på sig.

Genom våra stations kort blir det roligare och lättare att inspirera barn. Att bli stark kräver träning och skall vara både roligt och utvecklar dessutom en mängd motoriska grundfärdigheter. Fyll i vårt formulär, så får du gratis vår fina Jätte starka barn cirkelträningsbana. Sedan är det bara att printa ut korten och t.ex. laminera dem så att de håller bättre. Finlands Svenska Idrotts ”Jätte Starka Barn” bana är ditt privata material.

Annika Mannström har tecknat bilderna och har copyright på dem. Stationskorten är endast för personligt bruk.

Jätte starka barn

Materialpaketet innehåller basinformation om en stationsbana. Hur du lägger ut banan och vad som behövs. De printabara stationskorten visar de olika övningarna som finns.

Ladda ner din bana

För mera information

Eva-Lotta Backman

+358 50 524 9624
eva-lotta.backman(a)idrott.fi