Välkommen till vårt utomhusbingospel för barn! Detta spel är kostnadsfritt och kan beställas här från vår hemsida. Pedagogen kan enkelt beställa materialet och sedan skriva ut en kopia till varje barn.

Spelet går ut på att barnen ska försöka få så många bingorader som möjligt genom att utföra olika aktiviteter utomhus. Aktiviteterna kan inkludera att balansera på en stock, samla 10 stenar, försöka hitta så många småkryp som möjligt på 10 minuter, och många fler.

Reglerna är enkla: när ett barn har utfört en aktivitet som finns på bingobrickan, får hen kryssa för den rutan. Barnen kan samarbeta i par eller grupp om man så vill, för att få så många bingorader som möjligt.

Detta utomhusbingospel är en rolig och interaktiv aktivitet som uppmuntrar barn att komma ut i naturen och utforska sin omgivning på ett aktivt och kreativt sätt. Spelet är också en utmärkt pedagogisk resurs för att lära barn om olika djur, växter och andra naturliga element.

Utomhusbingospelet kan förverkligas på olika sätt, men en möjlighet är att koppla det till Drömmarnas motionsdag som arrangeras nationellt den 10 maj varje år. Då kan pedagogen använda spelet som en rolig och lärorik aktivitet för att uppmuntra barnen att röra på sig och komma ut i naturen.

Beställ vårt utomhusbingospel idag och upplev en rolig och lärorik aktivitet för barnen!

Ladda ner UTOMHUSBINGO

Beställ materialet här
För mera informationEva-Lotta Backman

+358 50 524 9624
eva-lotta.backman(a)idrott.fi