Vi bygger upp ett nytt marknadsförings- och informationsregister för skolidrotten. Tanken är att ha endast ett register som kan delas i segment med olika grupper och taggar så att vi når rätt personer med rätt information.

Verktyget vi valt är Mailchimp. Det nya registret uppgörs i enlighet med rådande dataskydds- och personuppgiftslagar och -bestämmelser.

För att uppnå det bästa slutresultatet, bör varje kontaktperson, i respektive skola, som vill ha information om SFSI:s olika verksamhetsformer etc., själv skriva upp sig i registret samt helst använda en e-postadress som är kopplat till uppdraget inom resp. skola..

Likaså önskar vi att ni själva uppdaterar era uppgifter ifall de förändras och att ni också själva skriver ut er ur registret ifall ni inte längre skall få ifrågavarande information.

Prenumerera på vår e-postlista

* obligatoriska fält
Jag är *
Skolan befinner sig i Österbotten
Skolan befinner sig i södra Finland
Skolan befinner sig i övriga Finland
Jag fungerar som kontaktperson i följande stadier
Jag vill få info om följande verksamhetsformer

Var god och ange hur vill bli kontaktad av Svenska Finlands Skolidrottsförbund.

Du kan avsluta att prenumerera på information när som helst genom att klicka på länken i sidfoten på meddelandet. Kom ihåg att avsluta prenumerationen ifall din e-postadress ändras. Vid problem, kontakta oss på skolidrott@idrott.fi.

Vi använder Mailchimp som vår huvudsakliga marknadsförings- och informationskanal. Genom att klicka på länken nedan, registreras dina uppgifter i registret. Läs mera om Mailchimps integritetspolicy etc. här.