Mukaansatempaava podcast-jakso tulossa kuunneltavaksi ensiviikolla!

Läs inlägget på svenska här.

Read the post in english here.

Urheilu kuuluu kaikille – vai kuuluuko? Tämän kysymyksen äärellä aloitimme innostavan podcast-keskustelun äänityksen tänään (8.11.2023) Suomen Podcastmedian studiossa Helsingissä.

Anna-Maija Riutta, Sandra Bergqvist ja Grace Kyanza.

Vierailijat, meidän ensi viikolla julkaisemassamme podcastissa, ovat Liikunta-, Urheilu- ja Nuorisoministeri Sandra Bergqvist, Humakin yhteisöpedagogiopiskelija ja kokemusasiantuntija Grace Kyanza, sekä WELLcome-hankkeen projektipäällikkö Janina Sjöstrand Humakista. WELLcome-hankkeen asiantuntija ja Humakin lehtori Anna-Maija Riutta toimii jakson mainiona juontajana ja rennon keskusteluilmapiirin luojana.


Podcast jaksossa keskustelemme suomalaisen urheilun saavutettavuudesta. Ministeri Bergqvist tuo esille näkemyksiään siitä, kenen vastuulla harrastaminen oikeastaan on. Kysymme myös, onko päättäjillä tahtoa kehittää liikunnan kenttää ja riittääkö seuratoimijoilla moninaisuusosaamista. Kokemusasiantuntija Grace Kyanza tuo esille omia näkökulmia siitä, millaista yhteistyötä tarvitaan, jotta jokainen lapsi ja nuori voi harrastaa, kokea onnistumisen iloa ja voida hyvin. Janina Sjöstrand tuo esille WELLcome-hankkeen myötä saatuja esimerkkejä ja kokemuksia urheiluseurojen yhdenvertaisuustyöstä.

Podcast-jakso on osa Humanistisen ammattikorkeakoulun (Humakin) 25-vuotista podcast-sarjaa, jossa päästämme ääneen asiantuntijamme ja sidosryhmiemme edustajia.

Kuuntele ja inspiroidu!

Kategorier:
WELLcome FIN