Vi söker ny grenchef för FSO

Finlands Svenska Orienteringsförbund är ett svenskspråkigt förbund som möjliggör orientering på svenska i Finland. 

Förbundet anställer en grenchef för att utveckla och koordinera verksamheten inom förbundet. Tjänsten är en fast heltidsanställning.

Till de centrala ansvarsområdena hör att koordinera den operativa verksamhet kring tränings- och tävlingsverksamheten samt att upprätthålla kontakten till medlemsföreningarna. Grenchefen fungerar som förman för förbundets tränare och ansvarar för utbildningsverksamheten inom förbundet samt övrigt utvecklingsarbete. Till arbetsuppgifterna hör även att handha uppgifter som gagnar hela FSI:s idrottsverksamhet. 

Vi söker dej som vill arbeta med att utveckla orienteringen på svenska i Finland och som har de organisatoriska färdigheterna att koordinera idrottsfältet för att främja ett livskraftigt och växande förbund. Vi förutsätter att du talar och skriver svenska på en god nivå.

skicka in din Ansökan

I första skedet av rekryteringen använder vi anonym rekrytering, vilket betyder att i ansökan frågas varken namn, ålder eller kön. Lämna in din ansökan genom att fylla i vårt ansökningsformulär senast 31.12.2021. Vi kontaktar dem som kallas till intervju under v. 2. 

Lämna in din ansökan
På frågor svarar

Henrika Backlund, generalsekreterare Finlands Svenska Idrotts
040 6633 269

Nina Simosas, FSO:s styrelseordförande
050 341 2704

Kategorier:
Allmänt Orientering