-20 % på biljetter till svenska föreställningen av Snödrottningen 2.1.2022

Snödrottningen erbjuder Finlands Svenska Idrotts medlemföreningar och medlemmar en rabatt på -20% på biljetter till den svenskspråkiga föreställningen, genom att använda koden: IDROTT aktiverar du rabatten.

Isshowen är en upplevelse som passar hela familjen, en utmärkt och etisk upplevelsegåva som passar bra i till exempel julklappssäcken. Den svenska föreställningen ges söndagen 2.1.2022 klockan 14.00 och är därför också en trevlig upplevelse under jullovet! Föreställningarna ges på Nokia Arena i Tammerfors.

Den klassiska sagan Snödrottningen ses i en historisk uppsättning i vårt land – på isen ses våra absoluta toppidrottare på skridskor. 

Kiira Korpi skrinnar rollen som Snödrottningen och för henne är det här en möjlighet att visa helt nya sidor av sig själv:

De som följt mig som konståkare är vana vid att se mig ständigt leende, eterisk och samlad i vackra dräkter. Som Snödrottningen får jag ge utlopp för också mycket annat – ilska, hat och ångest – känslor som många känner, men som jag inte vetat hur man ska få utlopp för dem.

Kiira Korpi

Susanna Rahkamo och Petri Kokko gör för den här isshowen comeback på isen, orsaken att de klär på sig skridskorna är den att de gärna vill inspirera både unga och gamla att drömma stort:

Om vi kan bidra till att någon hittar en motionsform eller hobby som känns bra är vi mer än glada, säger Rahkamo. 

Också konståkarna Laura Lepistö och Mila Kajas är med i föreställningen. De internationella stjärnorna är bland andra Silja Dos Reis, Felipe Montoya och Dmitry Semykin.

Också ishockeyn är välrepresenterad, på isen ses bland andra Jenni Hiirikoski, Marko “Mörkö” Anttila och Niklas Hagman. Det internationellt erkända teamet Marigold IceUnity står för en del av gruppscenerna.

Köp biljetter

Den svenska föreställningen hålls 2.1.2022 kl. 14.00 på Nokia Arena i Tammerfors. Kom ihåg att ange koden IDROTT för att få -20% rabatt.

Boka din biljett
För mer information

www.snodrottningen.com

Kategorier:
Allmänt