Vi anställer en motions- och evenemangsproducent

Finlands Svenska Idrott är de svenskspråkiga idrottsförbundens samlande organisation med uppgift att stödja och företräda våra medlemmar i gemensamma frågor och ge goda förutsättningar att idrotta på svenska i Finland. Vårt mål är att inspirera barn och unga att röra på sig, bygga upp ett livslångt intresse för idrott och skapa en miljö där våra idrottare har möjlighet att utvecklas och nå sina mål. 

Nu söker vi till vår gemenskap en

MOTIONS- OCH EVENEMANGSPRODUCENT

Din främsta uppgift är att planera och verkställa motionsevenemang och företagssamarbeten samt förverkliga marknadsföringen av dem. Till arbetsbilden hör även att arbeta med sponsorering, försäljning, materialproduktion, webbsidor samt fundraisingkampanjer. 

Vi söker dej som har kunnande inom marknadsföring, evenemangsproduktion samt grafisk design. Tidigare erfarenhet av att jobba med Wordpress, Adobe och Google Workspace ses som en fördel. Arbetsspråket är svenska men även goda kunskaper i finska behövs.

Anställningen är på heltid (37,5 h/vecka), inledningsvis för ett år framöver med möjlighet till förlängning.

I första skedet av rekryteringen använder vi anonym rekrytering, vilket betyder att i ansökan frågas varken namn, ålder eller kön. Lämna in din ansökan senast 30.9.2021. Vi kontaktar de som kallas till intervju under v. 40. 

Vi välkomnar sökande i alla åldrar och kön samt personer som tillhör språkliga, kulturella och andra minoriteter.

För vidare information, kontakta generalsekreterare Henrika Backlund 040 6633 269 eller kommunikationschef Jeanette Harf, 050 60 400.

Lämna in din ansökan

Skicka in din anonyma ansökan senast 30.9.2021.
Alla som blir kallade på intervju kontaktas under v. 40

Till ansökningsformuläret

Kategorier:
Allmänt