Vi anställer en verksamhetsledare

Svenska Finlands Sportskytteförbund möjliggör tävlingsskytte på svenska i Finland. Sportskytteförbundet har cirka 3 500 medlemmar i 17 föreningar i hela svenskfinland. 

Därför söker vi till vår gemenskap en

VERKSAMHETSLEDARE

för att utveckla och koordinera verksamheten inom förbundet. Tjänsten är en visstidstjänst för ett år på halvtid (18,25 h/vecka), med möjlighet till förlängning.

Till de centrala ansvarsområdena hör att koordinera den operativa verksamhet kring tränings- och tävlingsverksamheten samt att upprätthålla kontakten till medlemsföreningarna. Verksamhetsledaren ansvarar även för utbildningsverksamheten inom förbundet samt övrigt utvecklingsarbete. 

Vi söker dej som vill arbeta med att utveckla sportskytteverksamheten på svenska i Finland och som har de organisatoriska färdigheterna att koordinera skyttefältet för att främja ett livskraftigt och växande förbund. Vi förutsätter att du talar och skriver svenska på en god nivå.

I första skedet av rekryteringen använder vi anonym rekrytering, vilket betyder att i ansökan frågas varken namn, ålder eller kön. Lämna in din ansökan senast 30.9.2021. Vi kontaktar de som kallas till intervju under v. 40.

Vi välkomnar sökande i alla åldrar och kön samt personer som tillhör språkliga, kulturella och andra minoriteter.

För vidare information, kontakta Finlands Svenska Idrotts generalsekreterare Henrika Backlund, 040 6633 269 eller Sportskytteförbundets styrelseordförande G-P Björkqvist, 0400 405 920.

Lämna in din ansökan

Skicka in din anonyma ansökan senast 30.9.2021.
Alla som blir kallade på intervju kontaktas under v. 40

Till ansökningsformuläret

Kategorier:
Allmänt