Stipendier, bidrag och utmärkelser 2022

Pengar som faller

STIPENDIER ATT SÖKA!

Carl-Olaf Homéns Ungdomsidrottsfond har som ändamål att stöda Skolornas Stafettkarneval, Solvalla Idrottsinstitut och Arcada. Av fondens avkastning kommer våren 2022  stipendier att utdelas till sådana elever, vilka gjort en fin ledarinsats för idrotten i sin skola.

Premierade kan sådana elever bli som framgångsrikt lett sin skolas idrottsförening, varit ledare för sin skolas lag eller t.ex. lett förberedelserna för Stafettkarnevalen.

Förslag på lämpliga elever kan skickas till Kite Lundström per e-post: kite@idrott.fi senast den 30 april 2022.

LÄRARE!

Även detta år vill vi premiera Årets lärare. Förslag på goda kandidater som kunde belönas med en lärarpokal för sitt arbete med barn och unga i idrottens tecken. Skicka era förslag till kite@idrott.fi senast den 30 april 2022

RESEBIDRAG ATT SÖKA!

Skolor som har elever med specialbehov kan anhålla om resebidrag ur Carl-Olaf Homéns Ungdomsidrottsfond för deltagande i Stafettkarnevalen på Olympiastadion i Helsingfors den 20-21 maj 2022.

Skicka er anhållan till kite@idrott.fi senast den 30 april 2022

PREMIERINGAR!

Skolidrottsförbundet kommer detta år att dela ut förtjänsttecken i brons, silver och guld. Vi tar emot förslag på lärare/idrottsansvariga som är kunniga, aktiva, goda förebilder och som med glädje inspirerar elever till rörelse. 

Skicka era förslag till kite@idrott.fi senast den 30 april 2022

Christel Lundström

Ombudsman

christel.lundstrom@idrott.fi
+35840 578 0560

Kategorier:
Skolidrott