Seurapaitapäivä Föreningskläddagen 29.9.2020

Kampanjen Seurasydän flaggar för föreningsverksamhetens största styrka: gemenskapen. Seurasydän är hela idrottsgemenskapens gemensamma insats, som inte får luft under vingarna utan föreningarna och de föreningsaktiva.

Genom att delta och uppmuntra alla i er egen förening att vara med lyfter ni fram föreningens verksamhet och personer och berättar om alla fina saker man kan göra och uppleva i er förening.

Var med och flagga för just er förening

Den 29.9.2020 firas Seurapaitapäivä, fritt översatt till Föreningskläddagen. Då uppmanas alla finländare att gå till jobbet, skolan och andra aktiviteter i sin egen förenings spelskjorta, träningsdräkt eller supporterskjorta – eller på annat sätt klä sig i föreningens färger. Du kan vara med i kampanjen och bekänna din kärlek till din egen förening genom att klä dig i din förenings färger, ta en bild och ladda upp den på sociala medier under hashtaggarna #seurasydän #seurapaitapäivä och #idrottfi.

Ju fler föreningar och aktiva som deltar, desto högre ljuder föreningsverksamhetens röst. Lyft fram Seurasydän överallt: på er webbplats, i ert nyhetsbrev, i sociala medier, i Whatsapp-grupper, vid evenemang osv. Berätta hur er förening tänker vara med och uppmuntra alla medlemmar, supportrar och frivilliga att dela med sig av sina bilder och filmer. 

Kategorier:
Allmänt