Fridas prao-dag på Finlands Svenska Idrott

Hej! Jag heter Frida Snellman, spelar handboll i Sjundeå IF och jag utförde min prao dag på Finlands Svenska Idrott.

Min prao-dag började i Esbo på idrottsplatsen Kameleontens café tillsammans med Lotta från Finlands Svenska Idrott. Med Lotta gick vi igenom dagens innehåll och information om video-inspelningarna, idag skulle vi filma en video om idrottsplatsens tillgänglighet. Tillsammans med Felix från Seger Marketing gick vi igenom idrottshallen och kollade var vi skulle filma. Vi förberedde filmningen genom att bl.a. ta ner skyltar och informera personerna på plats. 

Parasimmaren Henrik Krogius hade huvudrollen i videon, vi filmade Henrik både inne och ute och vi bandade in Henriks röst i ett litet rum, så att videon skulle ha en berättarröst. Till sist flög Felix ännu en drönare för att få en helhetsbild av idrottshallen. 

Jag hade en super rolig dag på Finlands Svenska Idrott. Jag har lärt mig hur man kan göra en film och vad som behövs. Jag fick även träffa nya personer och det är något jag gillar. Om du är intresserad att gå på prao på Finlands Svenska Idrott så skulle jag rekommendera då du får jobba med idrott och träffa nya människor. Dessutom får du lära dig otroligt mycket nya saker.

Obs! Videon vi filmade publiceras inom en månad. 

Kategorier:
Allmänt