Finlands Svenska Idrotts sommaräventyr 2024

Sommaren är den perfekta tiden för barn att motionera – solen skiner, dagarna är långa och möjligheterna för utomhusaktiviteter är oändliga. Dessutom är det roligt för nya sätt att röra sig, oavsett om det handlar om att leka i parken, simma i sjön eller gå på äventyr i skogen. Var med och gör denna sommar till en riktig rörelsefest och samla hjärtan genom att vara aktiv varje dag! Anmäl dig nu och få materialet skickat direkt till din e-post.

VAD? Finlands Svenska Idrotts sommaräventyr innebär härliga aktiviteter varje dag hela sommaren. Äventyret går ut på att samla hjärtan genom att röra på sig 30 minuter varje dag.  Att röra på sig skall vara enkelt, billigt och tillgängligt för alla. Det kan handla om att gå i skogen på äventyr, simma, fiska, åka båt eller kasta boll. Du väljer själv! Var med och inspirera barn och sprid informationen vidare till daghemsgrupper, föräldrar och alla som vill vara med. Aktiviteterna kan man göra då det passar bäst!

MATERIALET: Du får ett ark med 70 hjärtan att fylla i och en lista på exempel-aktiviteter. Dessa kan du sedan printa ut och dela ut till barnen och familjerna. I slutet på sommaren skickar vi ut diplom till alla som deltagit.

Beställ materialet

Du kan registrera dig här och så får du din karta med hjärtan.

Beställ materialet kostnadsfritt här

Kategorier:
Allmänt