Bemöt mig som vem som helst – en diskussion med tre erfarenhetsexperter

Medverkande: Robson Lindberg, Lina Karlsson, Henrik Krogius.
Videon producerad av: SegerMarketing.

I Finland behöver närmare en miljon personer anpassning för att kunna delta i motions- och idrottsverksamhet. Men de behöver även uppleva att de bemöts på ett respektfullt sätt så att de kan känna sig välkomna att delta, samt vara delaktiga i verksamheten. 

Välkommen med på ett diskussionstillfälle om hur tre erfarenhetsexperter skulle vilja bli bemötta inom motions- och idrottsverksamheter. Erfarenhetsexperterna har alla olika funktionsnedsättningar/variationer, behöver olika anpassningar och har olika erfarenheter kring hur de blivit bemötta. Under diskussionen får du svar på dina frågor och funderingar, samt praktiska tips till den egna verksamheten!

Diskussionen sker på distans (Zoom) 14.12 kl. 17-18:30, och riktar sig till föreningsaktiva, studeranden och andra intresserade. 

Hela diskussionen har också direkt textning i samarbete med Evantia /Sign Line Oy.

I diskussionen deltar:

  • Lina Karlsson – Dövidrottare inom grenarna orientering och friidrott
  • Stina Österbro – Företagare och en fartfylld äventyrsrullare
  • Robson Lindberg – Världens bästa hjärnskadade patient och triathlet

ANMÄLNING

eller per telefon: Lotta Nylund, projektledare, tfn. 040 660 6847


Diskussionen ordnas av projektet Vi också, som är ett samarbetsprojekt mellan Finlands Svenska Idrott, Finlands Paralympiska Kommitté och Liikuntatieteellinen Seura. Projektet finansieras av kultur- och undervisningsministeriet. Varmt välkomna med!


Kategorier:
Allmänt Respekt inom idrott