Årets förening 2023

Ett stort grattis till OK Trian – Årets Förening 2023!

Orienteringsklubben från Östnyland har en bred och aktiv juniorverksamhet i Sibbo och Borgå. År 2023 arrangerade föreningen orienteringsevenemanget Porvoo Borgå Jukola 2023, som lockade över 18000 tävlande, 1600 frivilliga talkoarbetare samt närmare 20 000 i övrig publik. Evenemanget fick väldigt fin respons. I samband med evenemanget utvecklades också projektet Kolsmart Jukola, då föreningen och deras samarbetspartners tog fram en modell för massevenemang med möjligast litet kolavtryck. Detta har uppmärksammats även av det internationella orienteringsförbundet.

årets sponsor: VIKING LINE

Vi är väldigt glada över att meddela att Viking Line har varit med och sponsrat en del av priset till Årets Förening! Med Viking Line kan idrottare och föreningar resa till tävlingar, läger och evenemang på ett enkelt och miljövänligt sätt. Bland föreningar är det även väldigt populärt att ordna gemensamma mötesresor och höst-och vårseminarier ombord. 

Viking Line erbjuder kryssningar och reguljärresor till destinationer som Åland, Sverige, Estland och vidare till Europa! Och resan blir verkligen en upplevelse! Ombord på fartygen finns det något för alla – dans, musik och shower samt en enorm matbuffé och riktigt kulinariska menyer. Vi på Finlands Svenska Idrott har goda minnen från december då vi spenderade vår personaldag på fartyget Glory och personalens favorit var självklart gymmet och poolen med havsutsikt.

Kategorier:
Allmänt