Intresserad av att jobba med orientering och skidåkning?

Finlands Svenska Idrott r.f anställer på deltid (3-4 dagar/vecka) en person, som är en idrottsintresserad administratör men som också har tränarkunskap, för perioden 1.3.2019-31.12.2020 som grenchef för Finlands Svenska Orienteringsförbund r.f (FSO). I arbetet ingår även uppgifter som ombudsman för Finlands Svenska Skidförbund r.f. (FSS) Din arbetsplats finns i Sportens Hus i Sockenbacka, Helsingfors. 

Som grenchef för orienteringen hör till dina uppgifter att planera och administrerar verksamheten, sköter om förbundets information och kontakten till föreningarna. Du skapar också tillsammans med tränarna en inspirerande och kvalitativ tränings- och lägerverksamhet.

Som ombudsman för skidningen ansvarar du för förbundets administration och informationsverksamhet samt sköter kontakten till föreningarna. Tillsammans med förbundstränaren ser du till att förbundets läger- och träningsverksamhet löper.

Vi söker dig som har en lämplig utbildning för ovanstående uppgifter, erfarenhet av motsvarande arbete och ett brinnande intresse för att göra idrott och motion på svenska.

För närmare uppgifter kan du kontakta FSO:s ordförande Kaj-Olof Lindgren 040 776 1187, FSS ordförande Ulf Stenman 050 3276 574 eller generalsekreterare Christel Björkstrand 050 3513 038

Skicka in din ansökan till rekrytering@idrott.fi senast den 28.1.2019.

Kategorier:
Allmänt Orientering Skidåkning