Integritetspolicy

Finlands Svenska Idrott är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som lämnas av dig på webbplatsen, samt de uppgifter vi behandlar när du använder dig av våra tjänster. Vi sparar den information du delar med dig av till oss med syfte att kunna kontakta dig, ge dig service och besvara dina förfrågningar.

Information insamlat via formulär

Den information vi behandlar kring dig på vår webbplats är endast de uppgifter du väljer att dela med dig av via våra kontaktformulär. Dina uppgifter läggs i våra e-post register för att vi ska kunna kontakta dig igen och svara på eventuella frågor och ärenden. All din information behandlas enligt GDPR och förs inte vidare eller säljs till tredje part. Du kan inte kontakta oss via våra formulär om du inte godkänner dessa villkor.

Information insamlat via appar på sociala mediasidor

Ifall du väljer att använda appar som sociala media erbjuder (Facebook, Google, Instagram m.fl.) för att logga in på våra tjänster, sparas användarid för respektive leverantör i vår databas. Vi kommer inte att posta något på din tidslinje eller motsvarande. Det enda vi behöver är personuppgifter som krävs för att du bekvämt kan logga in med hjälp av eventuella sociala media konton du äger.

Kontakta oss

Du kan alltid kontakta oss och begära ett registerutdrag på de uppgifter vi har kopplade till dig. Vill du att vi raderar alla uppgifter informerar du oss om detta och förutsatt att inga ärenden kvarstår tar vi bort din information från våra system.

För mera information

Robert Jürgens

Dataskyddsombud

+358 50 563 7254
robert.jurgens(at)idrott.fi