Hejarramstävling

Som ni alla känner till så blev årets Stafettkarneval inhiberad pga rådande undantagstillstånd. Då många elever nu studerar på distans i sina egna hem tänkte Stafettkarnevalen att det skulle vara bra att leda tankarna till den glada stämning som råder under Stafettkarnevalsveckoslutet.

Vi har bestämt att som ett första steg utlysa ramsetävlingen för hejarklackarna. En del hejarklackar hade säkert redan hunnit skriva sina ramsor, men ni som inte gjort det kan nu genom att samarbeta med varandra på distans via Skype, WhatsApp, Teams eller något annat hjälpmedel skriva er skolas ramsa.

De hejarklackar som redan skrivit sina ramsor kan nu finslipa dem, så att de blir ännu snäppet bättre.

Tävlingen är indelad i två kategorier, grundskolor åk 1-6 och grundskolor, åk 7-9 samt andra stadiet. Klicka på bilden för att skicka in er skolas bidrag.

Ni kan skicka in er skolas ramsa fr.o.m. idag ända fram till 31.5.2020.

Om det sker förändringar i rekommendationerna när det gäller hur många personer som samtidigt får befinna sig i samma utrymmen, så utlyser vi även en virtuell hejarklackstävling. Den virtuella hejarklackstävlingen genomförs så att hejarklackarna filmar in sin hejarklacksramsa och hejarklack och laddar upp sin video på YouTube. En jury bedömer på basis av videopresentationerna vilka hejarklackar som kommer att vinna årets hejarklackstävling.

Låt er kreativitet flöda och önskande er skaparglädje och en solig karnevalsstämning.

Med Stafettkarnevalshälsningar,

Jan-Erik ”JEJE” Eklöf
Verksamhetsledare

Kategorier:
Allmänt Skolidrott