Försäljning av Unelma-Arpa skraplotter

Det har kommit till vår kännedom att försäljare från Urheilun Unelma-Arpa ringer runt för att sälja prenumerationer på skraplotter där intäkterna går till barn- och ungdomsidrott.

Finlands Svenska Idrott är en av förmånstagarna i Urheilun Unelma-Arpa, tillsammans med ett 15-tal nationella grenförbund. Försäljningen drivs helt och hållet av det bolag som upprätthåller lotteritjänsterna och delar av intäkterna fördelas sedan till oss som är medlemmar i Unelma-Arpa.

Unelma-Arpa är även ett sätt för föreningar att utvidga den egna kassan. Föreningar får genom försäljningen av skraplotterna en provision för varje såld skraplott.

Beskrivning från Unelma-Arpas hemsida

Urheilun Unelma-Arpa har redan givit glädje åt många människor! Genom lotteriets förtjänst kan vi skapa nya idrotts möjligheter tillsammans för både barn och ungdomar, samtidigt som lotteriets deltagaren har chans att vinna fantastiska priser! 

Vi har redan lyckats samla in över 2 miljoner euro åt våra förmånstagare. Som Urheilun Unelma-Arpas förmånstagare fungerar Finlands Olympiska kommitté och 22 andra idrottsföreningar. Våra förmånstagare är:

På Unelma-Arpas hemsida kan ni läsa mera vart intäkterna gått.

Kategorier:
Allmänt