Finlands Svenska Idrott anställer en kommunikationsansvarig 

för ett tidsbundet moderskapsvikariat för tiden 1.8.2023-31.1.2025.

Som kommunikationsansvarig hos oss utvecklar och genomför du marknadsföringsaktiviteter, driver den interna och externa kommunikationen samt är med och planerar olika typer av evenemang och produktioner såsom vår julkalender och “Det finlandssvenska idrottsåret”. Du kommer också att ansvara för samt själv producera och publicera marknadsföringsmaterial på olika plattformar och kanaler, inklusive sociala medier, e-postutskick och webbsidor. Till dina uppgifter hör också att skapa och upprätthålla positiva relationer med media och övriga samarbetspartners. 

Du kommer att arbeta i tätt samarbete med våra sakkunniga och grenchefer från våra medlemsförbund. Du behöver ha goda skriftliga och verbala kommunikationsfärdigheter på svenska och finska. Därtill behöver du ha erfarenhet av att hantera sociala medier-plattformar och analysera olika typer av data. Du behöver kunna producera enklare typer av grafisk material, vilket betyder att vi förutsätter att du har kunskaper i de vanligaste Adobe-programmen. 

Vi söker någon som är självgående, strategiskt tänkande med goda IT-kunskaper och som har förmågan att arbeta i teammiljöer samtidigt som du kan arbeta självständigt och fatta egna beslut. Om du är en kreativ och ambitiös kommunikatör med en passion för att arbeta inom marknadsföring och evenemang, är det här en spännande möjlighet för dig att ta din karriär till nästa nivå.

Ansök senast 4.6

I första skedet av rekryteringen använder vi anonym rekrytering, vilket betyder att i ansökan frågas varken namn, ålder eller kön. Vi kontaktar dem som kallas till intervju i början av v. 23. Intervjuerna hålls vecka 23 och 24.

Ansök senast 4.6
För mera information
Jeanette Harf

Kommunikationschef
+3585060400
jeanette.harf(a)idrott.fi

Kategorier:
Allmänt