Idrott i skolan

Idén med Idrott i skolan är att introducera olika idrottsgrenar på ett roligt, spännande och enkelt sätt åt skolans elever. Samtidigt får även de berörda lärarna nya idéer och ökade kunskaper i olika idrottsformer. Alla produkter vill inspirera eleverna, oberoende av kunskapsnivå. Vi har några lediga dagar kvar under våren 2022 och beställ gärna färdigt inför hösten 2022 och vintern 2023(Skidkul). Välj mellan Frisbeegolf, Naturparkour och Hoppa rep.

Två instruktörer kommer till er skola med utrustning och material. Lektionen är ca 45 minuter/grupp. Skolan kan boka max sex lektioner under en dag, gäller vardagar kl. 9-15, eller 8-14. En lärare bör finnas på plats då det är fråga om en skolaktivitet. Instruktörerna ska beredas möjlighet till lunchpaus.

Vi har också en MÅ BRA timme som görs digitalt. Det är 45 minuter via zoom med motorik-, balans- och koordinationsövningar samt avslappning! Beställ en Må Bra-timme via kite@idrott.fi eller ring 040-5780560

För arrangemangen står Finlands Svenska Idrott.

BESTÄLL VÅRA LEDARE TILL ER SKOLA

Våren 2022 är nästan fullbokad men beställ gärna Frisbeegolf, Hopparep, Naturparkour och hösten 2022 och Skidkul för 2023!

Beställ Idrott i skolan här