Innebandy

Innebandy 2018

Anmälan till skolmästerskapen i innebandy för högstadier och andra stadiet har nu öppnat. Anmäl er till rätta klasser genom länkarna nedan

Åk 7-9 flickor
Åk 7-9 pojkar
2:a stadiet flickor
2:a stadiet pojkar

Fyll noggrant i alla fält och var särskilt noga med att faktureringsuppgifterna blir korrekt gjorda. Var också noggrann med att fylla i din egen e-postadress korrekt. Får du inte någon bekräftelse via eposten på att anmälningen gått fram så har det skett något fel. Ring gärna undertecknad om det uppstår problem.

Observera att anmälningsfönstret stänger vid midnatt torsdagen den 18.10.2018. Inga efteranmälningar godkänns. Har skolan bytt gymnastiklärare kan det vara skäl för skolans rektor (som också borde få detta meddelande) eller du som får detta meddelande att kontrollera med berörda vikarier eller nya lärare att anmälan säkert blir gjord.

Innebandyturneringen gäller klasserna 7-9 (högstadier), flickor och pojkar samt andra skolstadiet (gymnasier/fackskolor), flickor och pojkar. Vi spelar enligt samma system som förra skolåret, nämligen med försökszoner i närregionerna och sen med separata finaler i Österbotten och i södra Finland.

Vi påminner om att, liksom tidigare år står SFSI för finalspelens domarkostnader, planavgifter och medaljerna (max 15 st./lag) till de tre bästa lagen i respektive kategori. Fazer-koncernen som även är en betydande sponsor av Stafettkarnevalen, har i år igen donerat choklad till vinnarlagen. Ifall din skola har möjlighet att fungera som arrangör, kryssa gärna i rutan för arrangörskap!


Innebandy 2018 (lågstadier)

Innebandyturneringarna för lågstadiet, åk 5-6 spelades inom distrikten i februari 2018.

ÖNSID den 14.2, Ingmanarena, Sibbo
SFSI tackar Ådalens IF med Kia Lehmusvuori i spetsen för fina arrangemang. Grattis till framgångarna och för Fair Play och god stämning! Resultaten från turneringen

ÅSID den 2.2, Pargas
Tyvärr inhiberades denna turnering på grund av för få anmälda skolor. Vi tackar Sebastian Ducander från Sunnanbergsskolan för hans insats!

HSID, den 6.2, Arenacenter-Kvarnbäcken
SFSI tackar Hilding Lindroos för fina arrangemang och gratulerar de deltagande skolorna för fina matcher i äkta Fair Play -anda. Resultaten från turneringen

VNSID, den 14.2 i Karis Bollhall
Vi tackar Henrik Lagerbohm och Katarinaskolan för fina arrangemang och gratulerar till framgångarna i turneringen och till den fenomenala spelglädjen som genomsyrade dagen. Resultaten från turnerningen

NÖSID, den 20.2 i Stjärnhallen Nykarleby
Vi tackar Nicke Nybäck och Normens skola för fina arrangemang liksom till framgångarna i turneringen! Representationslaget Blue Fox stod för domarna.
Resultaten från turneringen